20 juli: Kruidenbeleefdag bij biologische tuinderij “de Groene Waal”

Zaterdag 20 juli Kruidenbeleefdag bij Biologische Tuinderij ‘de Groene Waal’, o.l.v. Thea Boom van Natuurgeneeskundepraktijk ‘Een’ en Minke Bontekoe van HeelVoetSaam.

Een gezonde geest is in een gezond lichaam dat leeft in een gezonde omgeving.
Dit is de basis van alle welzijn en geluk. Een situatie waarbij alles klopt en perfect is.
Hoe dichtbij kunnen we nog bij deze idylle naken tegenwoordig?

Tijdens de Kruidenbeleefdag op zaterdag 29 juni bij de biologische tuinderij ‘De Groene Waal’ georganiseerd door Thea Boom van praktijk ‘Een’ waren we er dichtbij gekomen.
Heelvoetsaam ondersteunt deze activiteit en verzorgt de lunch. Het was één van de hete dagen van de (bijna) hittegolf en hier was het aangenaam vertoeven. In de schaduw van de notenboom, streek een groepje mensen neer om de prachtige tuin vol mooie bomen en bloemen te beleven.
Er werd een afwisselend programma geboden van theorie/kennisoverdracht en beleving (bewust prikkeling van de zintuigen). De saladelunch met vegan sushi’s van natuurlijke ingrediënten was een streling voor de tong. “Een Michelinster-waardig”, zei één van de deelnemers. Met de aanzet van een kruidentinctuur ging een ieder huiswaarts. Het was een fantastische beleving voor ons allemaal, waarbij alles klopte en samenwerkte.

Het goede nieuws is dat er een tweede kruidenbeleefdag aankomt op zaterdag 20 juli. Geen herhaling van de eerste keer. Wel eenzelfde opzet in dezelfde tuin met dezelfde begeleiders, maar een geheel nieuw programma. De dagen zijn los de volgen. Wat het weer gaat doen blijft een verrassing. Het zal dus voor ons allemaal een nieuwe beleving worden.
Voor de kruidenbeleefdag van 20 juli is aanmelden nog mogelijk.
Kosten € 75,00, inclusief drinken en lunch.
Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Aanmelding en meer informatie bij Thea Boom van praktijk voor Natuurgeneeskunde “Een”;
tel: 0181 – 311731; e-mail: theaboom.een@zonnet.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.