Mijn Producten

Voetreflexbehandelingen.

Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geholpen door een voetreflexbehandeling. Door de behandeling ontstaat er weer verbinding binnen de lichaamssystemen, wordt de bloedsomloop gestimuleerd, worden afvalstoffen losgemaakt. En na de behandeling voelen veel mensen zich beter in hun vel. Door drukke bezigheden, vaak met het hoofd, raken we de verbinding met ons lichaam kwijt en de voetreflex behandeling brengt je terug in je lichaam. Door de behandeling word je je weer bewust van processen die zich in je leven plaatsvinden.
Een behandeling duurt 1½ uur en hierbij worden ruim 70 reflexpunten op de voeten aangeraakt. Deze kunnen meer of minder pijnlijk zijn bij aanraking. Soms is dit prettig en ontspannend, soms is dit confronterend. Maar steeds is dit wat is.

Veganistische Huiskamerdiner

Met enige regelmaat bied ik op maandagavond vanaf 18.30 uur een driegangen diner aan, volgens de Kracht van Acht. Een maaltijd van Heelvoetsaam is nooit vulling, is echt voedend. Altijd is de bereiding kleurrijk, verrassend, smaakvol.
De maaltijden zijn met zuiver plantaardige ingrediënten bereid, liefst van lokale, biologisch geteelde landbouwsystemen of door wildpluk verkregen. Steeds wordt uitgegaan van ingrediënten die passen bij het seizoen. Gasten schuiven aan een grote tafel aan. Ook al kom je alleen, je vindt altijd een tafelgenoot. Vaak ontwikkelen zich verrassende en aangename gesprekken. Met dit diner is niet alleen je lichaam volledig verzadigd, ook sociaal en mentaal vertrek je versterkt de huiskamer.
Deelname na inschrijving.
Volg de berichtgeving op de site en meld je aan voor de nieuwsbrief

Koken met de Chef

Op de laatste maandag van de maand krijg je de kans letterlijk een kijkje te nemen in mijn (natuurvoedings)keuken.

Een (deel)bereiding laat ik zien en je krijgt achtergrond informatie en uitleg hoe je dit thuis kan maken. Gaandeweg de open lessen, krijg je steeds meer inzicht hoe je thuis je volwaardige maaltijd kan samenstellen en bereiden. Daarnaast krijg je tips en trucs aangereikt over seizoengebondenheid, over productkeuze, over bereidings-vaardigheden.
Op deze Koken-met-de-chef-avonden ga je meedoen bij een (deel)bereiding van de maaltijd. Elke avond wordt er een thema behandeld; b.v. ‘rijst’ met uitleg over rijstsoorten, welke te kiezen bij welke maaltijd en hoe deze goed te bereiden.
De thema-avond wordt afgesloten met het gezamenlijk nuttigen van de deels mede klaargemaakte driegangen maaltijd.
Deelname kan na inschrijving.
Volg de berichtgeving op de site en meld je aan voor de nieuwsbrief


Workshops

Mijn kennis en inzicht wil ik graag delen en uitdragen. Achtergrond, omgang met, toepassing van diverse (vaak minder bekende) voedingsmiddelen kun je opdoen door het volgen van mijn workshops. Zie de berichtgeving op de website.

Reacties zijn gesloten.